AcasăGeneralDeclaratie speciala privind veniturile din strainatate (OMFP 185/2007)

Declaratie speciala privind veniturile din strainatate (OMFP 185/2007)

Declaratia se completeaza de catre persoanele fizice romane cu domiciliul in Romania, care realizeaza venituri din strainatate.
Aceste venituri provin din activitati comerciale, profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, cedarea folosintei bunurilor, dividende, dobanzi, premii si jocuri de noroc, castiguri din transferul titlurilor de valoare, pensii, salarii platite de un angajator rezident in Romania si altele. Se depune cate o declaratie pentru fiecare tara si pentru fiecare categorie de venit.

Pentru veniturile din salarii platite de un angajator rezident in Romania, declaratia se depune numai de contribuabilii care, pentru acelasi venit si in decursul aceleasi perioade, sunt supusi impozitului pe venit atat pe teritoriul Romaniei cat si in strainatate, in vederea acordarii de catre organul fiscal a creditului fiscal extern. Se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil. Declaratia se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata.

link pentru model – http://discutii.mfinante.ro/static/10/Anaf/toate_formularele/decl201.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!