AcasăGeneralinvitatie seminar gratuit

invitatie seminar gratuit

Transformarea unei afaceri de mici dimensiuni într-una de succes cere mult efort. Indiferent că vă aflaţi în postura de a vă conduce singuri întreprinderea, de a fi angajat al acesteia sau de a face ambele lucruri în acelaşi timp, aţi putea fi tentaţi să lăsaţi pe ultimul plan aspectele de securitate şi sănătate în muncă. Aţi putea considera că numai organizaţiile mari trebuie să ia în considerare respectivele aspecte.
Această abordare este greşită – securitatea şi sănătatea în muncă este în interesul tuturor. Este importantă atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru întreprinderea în care lucraţi. A avea un loc de muncă sănătos constituie parte integrantă a unui management de calitate într-o întreprindere de succes.

Multe întreprinderi de mici dimensiuni din cadrul Uniunii Europene ştiu deja că abordarea aspectelor de securitate şi sănătate în centrul problematicii locului de muncă ajută angajatorii şi angajaţii să obţină rezultate mai bune pentru ei înşişi şi pentru clienţii lor.

Iniţiativa pentru Locuri de Muncă Sănătoase aparţine Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă şi are scopul de a furniza angajatorilor şi angajaţilor facilitarea accesului la informaţii de calitate în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, precum şi instrumentele necesare pentru asigurarea unor locuri de muncă mai sigure, mai sănătoase şi mai productive.

În cadrul seminarului “Locuri de muncă mai sigure, mai sănătoase şi mai productive”, ce va avea loc pe data de 19 iunie 2007, la Hotel Palace din Sibiu, Salonul “Royal Ball Room”, veţi beneficia de mai multe informaţii privind noua lege a securităţii şi sănătăţii în muncă precum şi modalităţi de asigurare a cerinţelor prevăzute, în special privind evaluarea riscurilor.

Seminarul reprezintă o oportunitate de a discuta cum pot fi obţine rezultate mai bune pe planul productivităţii, satisfacţiei angajaţilor şi clienţilor, asigurând condiţiile de securitate şi sănătate în muncă prevăzute prin legislaţie. De asemenea, în cadrul seminarului veţi avea posibilitatea să întâlniţi specialişti în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă cu înalt nivel profesional, să puneţi întrebări şi să discutaţi despre problemele din acest domeniu.

Vă rugăm să vă înregistraţi participarea până la data de 18.06.2007, prin E-mail la adresa: [email protected], sau prin telefon,
la nr. 074 484 03 35 sau prin fax,
la nr. 021-410 03 12
Agenţia Europeană pentru Securitate şi Sănătate în Muncă

link – aici

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!