AcasăDeclaratii salariatiDeclaratia inventar pentru Casa de Sanatate se depune si pe zero -...

Declaratia inventar pentru Casa de Sanatate se depune si pe zero – comunicat 08.02.2011

Persoanele fizice şi juridice care au calitatea de angajatori şi a entităţile asimilate angajatorilor care nu au sume restanţe faţă de fondul de asigurări sociale de sănătate pentru concedii şi indemnizaţii şi nu înregistrează sume de recuperat, vor trimite declaraţia numai prin e-mail potrivit instrucţiunilor de mai jos.

Declaraţia se depune prin e-mail, până la data de 15 februarie 2011, la adresele de mail ale CAS judetene – link catre adese mail in acest articol – prin completarea fişierului XLS pus la dispozitie de fiecare casa de sanatate. Denumirea fişierului va fi DI_CUI, unde CUI reprezintă partea numerică a codului unic de înregistrare/codului fiscal.

MODEL PENTRU DECLARATIE INVENTAR GASITI – AICI (EXCEL ELABORAT) – AICI (EXCEL) SI AICI (WORD)

Comunicatul de mai sus vine de la CAS Mures – urmare publicării Ordinului nr. 25/53/2010 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului „Declaraţie-inventar privind contribuţia pentru concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate aflată în sold la data de 31.12.2010 şi neachitată la data de 31.01.2011, inclusiv accesoriile aferente pe ani fiscali şi soldul sumelor de recuperat de la bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate” – text integral aici.

PS – nu stiu daca o sa fie aplicabil in toate judetele, insa noi v-am informat totusi.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!