AcasăGeneralComunicat oficial cu privire la optiunile privind depunerea Declaratiei unice 112 (incepand...

Comunicat oficial cu privire la optiunile privind depunerea Declaratiei unice 112 (incepand cu septembrie 2011)

Va prezentam in continuare un comunicat al DGFP Gorj cu privire la noutatile legislative aparute in ceea ce priveste depunerea D 112.

Comunicatul specifica printre altele modul in care se depune D 112 in cazul in care pleaca un angajat intr-o luna din trimestru. Speram sa va fie de folos. Mentionam faptul ca stirea cu privire la comunicat am vazut-o in urma discutiilor de pe – contacafe_club.

12 COMENTARII

  1. prevad o posibila problema:
    o firma care este obligata la declararea trimestriala a D112 si care nu are nici o incetare de contract in cursul unui trimestru dar are un concediu medical de recuperat de la Fnuass la inceputul trimestrului, nu mai poate depune o cerere de recuperare a contributiei pentru concedii si indemnizatii in termenul legal de 90 zile decat daca depune declaratia 112 in primele zile ale lunii urmatoare trimestrului, dupa ce primeste validarea electronica a declaratiei.

  2. Revin cu o intrebare:
    -Cum este trimestriala, daca ” se depune cate o declaratie lunara”?
    Caderea in vrie a saracei limbi romanesti este mai de demult, repercursiunile “se vede” acuma!

  3. Culmea era sa nu confirme….De obicei aduc lamuriri in comunicate de genul asta, acum insa….nimic. Si da, e trimestriala, depui trei declaratii, toate odata. Tampiti.

  4. exista undeva un model de optiune de depunere lunara? exista un formular standard sau fiecare formuleaza cum vrea? trebuie depusa pana pe 25 septembrie si inca nu sunt clare multe aspecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!