AcasăLegislatie actualizataOPANAF 1951/2012 - modificare a Nomenclatorului obligaţiilor fiscale plătite în contul...

OPANAF 1951/2012 – modificare a Nomenclatorului obligaţiilor fiscale plătite în contul unic

In Monitorul Oficial, Partea I, nr. 856/18.12.2012, a fost publicat Ordinul Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) nr. 1.951/2012, pentru modificarea şi completarea anexei nr. 1 la Ordinul preşedintelui ANAF nr. 1.294/2007 privind impozitele, contribuţiile şi alte sume reprezentând creanţe fiscale, care se plătesc de contribuabili într-un cont unic.

Actul normativ modifică poziţiile 7, 9, 22 şi 28 din Nomenclatorul obligaţiilor fiscale datorate la bugetul de stat, care se plătesc în contul unic 20.47.01.01 „Venituri ale bugetului de stat – sume încasate pentru bugetul de stat în contul unic, în curs de distribuire”, astfel:

7 „Impozit pe profit/plăţi anticipate în contul impozitului pe profit anual datorat/datorate de persoane juridice române, altele decât cele prevăzute la punctul 6, precum şi de persoanele juridice cu sediul social în România, înfiinţate potrivit legislaţiei europene”;

9 „Impozit pe profit datorat de persoane juridice străine, altele decât cele prevăzute la punctul 6, sau plăţi anticipate în contul impozitului pe profit anual datorate de către persoanele juridice străine care desfăşoară activitate prin intermediul unui sediu permanent în România”;

22 „Impozit pe veniturile din premii”;

28 „Vărsăminte din profitul net al regiilor autonome”.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”.

Nomenclatorul va cuprinde două noi poziţii, respectiv 29 şi 30, care vor avea următorul cuprins:

– 29 „Impozit pe veniturile din jocuri de noroc;

– 30 „Dividende de virat de către societăţile şi companiile naţionale şi societăţile cu capital majoritar de stat”.

Sursa – www.finantevalcea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!