AcasăNewsDeclaratii oficiale privind reducerea CAS si limitarea tranzacţiilor în numerar

Declaratii oficiale privind reducerea CAS si limitarea tranzacţiilor în numerar

Potrivit – MediafaxMinistrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu, a declarat, marţi, că reducerea CAS va fi rediscutată cu reprezentanţii FMI la sfârşitul lunii aprilie, în baza unui studiu realizat împreună cu Banca Mondială, precizând că această măsură se va concretiza.

In acelasi timp, conform tot Mediafax, aflam ca premierul a declarat urmatoarele – tranzacţiile în numerar vor fi limitate concomitent cu reducerea comisioanelor bancare, dar nu prin ordonanţă, ci prin lege, iar băncile, care “au câştigat destul”, trebuie să fie de acord cu această măsură, mai ales că vor câştiga prin creşterea numărului de tranzacţii.

Astfel, plăţile în numerar pe care le pot efectua firmele între ele şi către persoane fizice vor fi limitate la 2.000 de lei pe zi, de la 10.000 de lei pe zi, respectiv 5.000 de lei pentru un singur furnizor, şi va fi introdus un plafon de 10.000 de lei pentru astfel de plăţi între persoanele fizice.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Mai multe detalii pe articolele originale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!