AcasăGeneralObligații GDRP - diriginții de șantier, responsabilii tehnici cu execuția, șefi laborator,...

Obligații GDRP – diriginții de șantier, responsabilii tehnici cu execuția, șefi laborator, etc. (oficial – 17.05.2018)

Aflăm de la Inspectoratul de Stat în Construcții: pentru aplicarea Regulamentului European privind Protecția Datelor care intră în vigoare de la 25 mai 2018 ,

Diriginții de Șantier și Responsabilii tehnici cu execuția autorizați de ISC trebuie să completeze și să transmită Acordul pentru publicarea datelor personale, prin poștă, la adresa ISC – Str. C.F. Robescu Nr. 23, Sector 3 Bucureşti, SAU electronic la adresa [email protected] SAU electronic, la adresa http://www.edirect.e-guvernare.ro.

Începând din 25 mai 2018, ISC va publica în Registrul Diriginților de Șantier autorizați și în Registrul RTE autorizați, diriginții de șantier/RTE care au transmis documentele solicitate. Periodic, registrele vor fi actualizate.

AI NEVOIE DE DETALII SUPLIMENTARE PE SUBIECTUL – GDPR (info si aici)? ATUNCI TRIMITE UN MAIL LA – [email protected] – SAU POTI SUNA LA NUMARUL DE TELEFON – 0721 070 255 . AI DETALII SI AICI – https://www.facebook.com/dataprivacysolutions/ . ATENTIE – WWW.CABINETEXPERT.RO – SUSTINE ACEASTA INITIATIVA SI VA RECOMANDA CONTACTUL CU SPECIALISTII MENTIONATI (SUNTEM DIRECT IMPLICATI). NU DATI ATENTIE ALTOR ENTITATI CE ISI FAC RECLAMA SI VA CER BANI FARA A PRESTA NIMIC.

Șefii de laborator și/sau Specialistii încercări nedistructive, și Conducătorii operatorului economic titular al laboratorului sau persoanele desemnate trebuie să completeze și să transmită, alături de documentele dosarului de autorizare/ reînnoire/extindere/modificare, și Acordul pentru publicarea datelor personale: http://www.isc-web.ro.

Sursa – MDRAP Facebook

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!