AcasăCodul munciiOPANAF 2906/2018 - bonificație pentru plata cu anticipație a sumelor de plată...

OPANAF 2906/2018 – bonificație pentru plata cu anticipație a sumelor de plată (impoz. venit, CAS, CASS)

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va informam ca, in Monitorul Oficial nr. 1005 din 27.11.2018, a fost publicat Ordinul Presedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 2906 din 22 Noiembrie 2018 – pentru aprobarea Procedurii de acordare a bonificației pentru plata cu anticipație a sumelor de plată, reprezentând impozit pe venit, contribuție individuală de asigurări sociale și contribuție individuală de asigurări sociale de sănătate, stabilite prin decizii de impunere anuală.

Va supunem in continuare atentiei si textul integral (via prietenii acestui site). Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA OPANAF 2906/2018 (INTEGRAL) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

3 COMENTARII

  1. din cate am inteles este vorba numai de impozitul si contributiile aferente veniturilor realizate in 2016-2017. Ce se intampla cu cele aferente anului 2018 pentru care s-a depus declaratia unica si care au termen pentru obtinerea bonificatiei de 5% pana la 15.12.2018?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!