AcasăNewsUltima Ora - ANAF a demarat operațiunea “Iceberg” (pentru tot anul 2019)

Ultima Ora – ANAF a demarat operațiunea “Iceberg” (pentru tot anul 2019)

Agenția Națională de Administrare Fiscală a demarat operațiunea “Iceberg” – reprezentând o acțiune amplă de verificare fiscală a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile de activitate economică din România.

Operațiunea „Iceberg” se va desfășura pe întreaga durată a anului 2019 și presupune intensificarea controalelor și eficientizarea derulării acestora la companiile mari, cu scopul menținerii unui tratament echidistant pentru toate categoriile de contribuabili care desfășoară activități în România.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Astfel, principalele direcții de acțiune ale ANAF, în perioada următoare, sunt combaterea fenomenului externalizării profitului, verificarea manierei în care companiile mari gestionează relațiile economice între companii din grupul din
care fac parte și destructurarea lanţurilor tranzacţionale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale
prin identificarea şi instrumentarea fenomenelor de fraudă fiscală cu implicaţii fiscale negative semnificative asupra bugetului statului.

CONTINUAREA PE CONTABILI PE FACEBOOK (sursa articol)click aici

2 COMENTARII

  1. Este necesar personal bine pregatit in domeniu. Ma indoiesc ca ANAF are asa ceva in momentul de fata. Discrepanta este foarte mare intre potentialul firmelor de avocatura specializate in domeniul economico-financiar, care consiliaza multinationalele si compartimentul antifrauda din ANAF, respectiv ONPCSB etc. care reprezinta statul roman in aceasta confruntare. Este de apreciat operatiunea in sine, care trebuia inceputa mult mai devreme. Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!