AcasăDeclaratii anualeBorderou de predare/primire (model orientativ 2019) - pentru depunerea mai multor Declarații/Formulare...

Borderou de predare/primire (model orientativ 2019) – pentru depunerea mai multor Declarații/Formulare 230 la MFP

Daca frecventati site-ul nostru, probabil cunoasteti din articolul de anul trecut – detalii aici – ca Ministerul Finantelor Publice a emis la finalul lunii februarie 2018, Circulara nr. 888/27.02.2018 – ce contine precizari legate de aplicarea unitară a legislației procedural fiscale privind depunerea Formularului 230.

In esenta, circulara in cauza specifica clar ca si noi cerninte la depunerea mai multor declaratii – daca se depune de ONG/unitate de cult, pentru mai multe persoane, se depun toate D 230 cu borderou in fata, iar daca borderoul nu este semnat de repr. legal, atunci se depune la borderou si imputernicirea celui care depune.

PENTRU A DESCARCA MODEL BORDEROU (2019) – CLICK AICI

IMPORTANT (2019) – modelul respecta întocmai cele precizate de MFP in Circulara nr. 888/27.02.2018, fiind structurat conform precizarilor de acolo (3 puncte). Ca si pana acum, daca la depunere vi se cer si alte informatii, le adaugati in model (acesta fiind editabil).

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

ALTE ARTICOLE SI MODELE UTILE:

Declarația/Formular 230 – ANAF a publicat noul PDF inteligent necesar generării (model valabil 2019) – click aici
– Declarația/Formular 230 – cerere privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% (detalii termen 2019) – click aici
OPANAF 50/2019 – noul Formular 230 “Cerere privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii” (procedura)CLICK AICI

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!