AcasăNewsANAF (DGV) - parfumuri și articole cosmetice, în valoare totală de aproximativ...

ANAF (DGV) – parfumuri și articole cosmetice, în valoare totală de aproximativ 66.000 de euro, confiscate

În data de 26.02.2019, inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti – Biroul Echipe Mobile pe raza unui complex comercial din municipiul Bucuresti, urmare a unor investigații specifice, au reţinut în vederea confiscării un numar de 5.026 recipienți parfumuri și 2.711 buc. diverse articole cosmetice în valoare totală de aproximativ 66.000 de euro.

Mărfurile în cauză, erau inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu, cum ar fi Bvlgari, Joop, Burberry, Dior, Chanel, Lancome, Tom Ford, Mac, Yves Saint Laurent, Therry Mugler, Dolce & Gabanna, etc.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Toate produsele reținute nu aveau documente de provenienţă, fiind susceptibile de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală, urmând a se sesiza titularii acestor drepturi și a se lua măsurile legale în vigoare.

Sursa – customs.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
În data de 26.02.2019, inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti - Biroul Echipe Mobile pe raza unui complex comercial din municipiul Bucuresti, urmare a unor investigații specifice, au reţinut în vederea confiscării un numar de 5.026 recipienți parfumuri și 2.711 buc. diverse articole...ANAF (DGV) - parfumuri și articole cosmetice, în valoare totală de aproximativ 66.000 de euro, confiscate
error: Conținutul este protejat !!