AcasăNewsULTIMA ORA (video) - ANAF Antifraudă verifică de azi, dotarea cu noile...

ULTIMA ORA (video) – ANAF Antifraudă verifică de azi, dotarea cu noile case de marcat cu jurnal electronic

Dupa cum sitit deja – DE AICI – din in 15 martie 2019, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF desfășoara acțiuni de control tematic privind respectarea de către operatorii economici a obligației de dotare cu aparate de marcat cu jurnal electronic.

Acțiunea de control tematic dispusă de Ministerul Finanțelor Publice este determinată de faptul că cererea de achiziționare de aparate de marcat cu jurnal electronic a înregistrat un declin accentuat în perioada decembrie-februarie, vânzările diminuându-se drastic.

PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER (ca sa ajunga repede la tine stirile contabil-fiscale) CLICK AICI

Aveti in continuare – clipurile video oficiale postate de DGAF – pentru a vedea cum decurg controalele.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Dupa cum sitit deja - DE AICI - din in 15 martie 2019, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF desfășoara acțiuni de control tematic privind respectarea de către operatorii economici a obligației de dotare cu aparate de marcat cu jurnal electronic. Acțiunea...ULTIMA ORA (video) - ANAF Antifraudă verifică de azi, dotarea cu noile case de marcat cu jurnal electronic
error: Conținutul este protejat !!