AcasăDeclaratii fiscaleINFO RAPID - care sunt modificările aduse la D 100 (condiții bonificație)

INFO RAPID – care sunt modificările aduse la D 100 (condiții bonificație)

Dupa cum stiti, in Monitorul Oficial nr. 0325 din 21 Aprilie 2020, a fost publicat Ordinul Presedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 935 din 14 Aprilie 2020TEXT INTEGRAL AICITEXT INTEGRAL AICI – privind modificarea și completarea Ordinului președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 587/2016 pentru aprobarea modelului și conținutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor și taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reținere la sursă

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, VA SUPUNEM ATENTIEI CATEVA PRECIZARI SUPLIMENTARE – VIA AJFP DAMBOVITA (INSTITUTIE CAREIA II MULTUMIM PENTRU POSIBILITATEA PRELUARII INFORMATIILOR). SPERAM SA VA FIE DE FOLOS:

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Astfel:

1 – A fost introdus un nou rând “1.2 Bonificație” pentru evidențierea bonificației de care beneficiază plătitorii de impozit pe profit și impozit pe veniturile microîntreprinderilor potrivit OUG 33/2020.

2 – Plătitorii de impozit pe profit care plătesc impozitul datorat pentru trimestrul I 2020 până la termenul scadent de 25 aprilie 2020 beneficiază de o bonificație calculată asupra impozitului datorat, astfel:

a) 5% pentru contribuabilii mari;
b) 10% pentru ceilalți contribuabili.

3 – Plătitorii de impozit pe veniturile microîntreprinderilor care plătesc impozitul pentru trimestrul I 2020 până la termenul scadent de 25 aprilie 2020 beneficiază de o bonificație de 10% calculată asupra impozitului datorat.

Declarația 100 – ANAF a publicat PDF-ul inteligent oficial, cu câmpul “Bonificatie” – click aici

4 COMENTARII

  1. Dacă am depus declarația înainte de apariția acestei versiuni si am declarat direct suma rezultată în urma aplicării reducerii ce pot sa mai fac? Pot anula această declarație si sa o depun corect? M-am grăbit …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Dupa cum stiti, in Monitorul Oficial nr. 0325 din 21 Aprilie 2020, a fost publicat Ordinul Presedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 935 din 14 Aprilie 2020 - TEXT INTEGRAL AICITEXT INTEGRAL AICI - privind modificarea și completarea Ordinului președintelui Agenției Naționale de...INFO RAPID - care sunt modificările aduse la D 100 (condiții bonificație)
error: Conținutul este protejat !!