AcasăNewsJurnal de Contabili (07.10.2020) - recapitularea noutăților din ultimele 2 zile (util)

Jurnal de Contabili (07.10.2020) – recapitularea noutăților din ultimele 2 zile (util)

Sinteza știrilor de ieri si azi – din domeniul FINANCIAR-CONTABIL – 🎯 noi ordine emise de ANAF (sanctiuni internationale, import TVA) 🎯, spete utile si oficiale, etc.

Vizionare placuta!

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE “SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

2 COMENTARII

  1. Este oare corect titlul rubricii> JURNAL DE CONTABILI? Iniţiatorii acestei rubrici în raport cu intenţia lor nu fac decât să schimonosească Limba Română! Alăturarea substantivului JURNAL cu conjuncţia DE urmată de substantivul CONTABILI semantic propune un JURNAL care conţine CONTABILI. Ori intenţia este de a face cunoscute NOUTĂŢI pentru CONTABILI, ceea ce înseamnă că titlul corect ar trebui să fie JURNAL PENTRU CONTABILI ori JURNALUL CONTABILILOR, deşi cea de a doua variantă e cam forţată. Ceea ce este mai corect decât titlul actual ar fi : JURNAL DE CONTABIL, adică un contabil îşi colectează propriile noutăţi în materia profesională în care activează, şi care nu e doar Contabilitate. Deci studiaţi
    https://dexonline.ro/definitie/jurnal
    şi
    https://dexonline.ro/intrare/de/224761
    Să trăiţi bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Sinteza știrilor de ieri si azi - din domeniul FINANCIAR-CONTABIL - 🎯 noi ordine emise de ANAF (sanctiuni internationale, import TVA) 🎯, spete utile si oficiale, etc. Vizionare placuta! ✅ ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ -...Jurnal de Contabili (07.10.2020) - recapitularea noutăților din ultimele 2 zile (util)
error: Conținutul este protejat !!