AcasăCodul munciiMMPS - statistica cu privire la masurile din acest an (șomaj tehnic,...

MMPS – statistica cu privire la masurile din acest an (șomaj tehnic, 41,5%, telesalariați, bani părinți, etc.)

Potrivit unei postari a Ministrului Muncii – sursa cca. 7,2 miliarde de lei a investit Guvernul Romaniei, prin Ministerul Muncii, în păstrarea locurilor de muncă și în sprijinirea angajatorilor în perioada pandemiei Covid-19.

ALTE INFORMATII (plus detaliile din clip):

• 1,4 milioane beneficiari – angajați și liber profesioniști

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE “SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

• Cea mai accesată măsură: Șomajul Tehnic (4,9 miliarde lei). Următoarea, în ordinea sumelor alocate și plătite: 41,5% din salariul angajaților pe perioada a 3 luni (2 miliarde lei)

• În afară de București, județele care au accesat cele mai multe fonduri în cadrul măsurilor propuse și gestionate de MMPS: Timiș (447 milioane lei), Cluj (401 milioane lei), Argeș (394 milioane lei). Cele mai puține cereri: Giurgiu (24 milioane lei), Ialomița (27 milioane lei), Tulcea (30 milioane lei).

• Bucureștiul este cel mai mare beneficiar al măsurilor MMPS: 1,4 miliarde lei.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Potrivit unei postari a Ministrului Muncii - sursa - cca. 7,2 miliarde de lei a investit Guvernul Romaniei, prin Ministerul Muncii, în păstrarea locurilor de muncă și în sprijinirea angajatorilor în perioada pandemiei Covid-19. ALTE INFORMATII (plus detaliile din clip): • 1,4 milioane beneficiari...MMPS - statistica cu privire la masurile din acest an (șomaj tehnic, 41,5%, telesalariați, bani părinți, etc.)
error: Conținutul este protejat !!