AcasăGeneralSolicitare sprijin pentru activități umanitare - pentru Asociația Literata (Târgoviște) . Mulțumim...

Solicitare sprijin pentru activități umanitare – pentru Asociația Literata (Târgoviște) . Mulțumim anticipat!

Bună ziua,

În vederea susținerii activităților umanitare derulate – Asociația Literata (Târgoviște) – vă solicita sprijinul prin efectuarea unei sponsorizări.

Asociația Literata a efectuat în primele 10 luni ale anului 2023 donații către familii nevoiașe în valoare de peste 156.000 lei (31.000 euro). O detaliere a acestor activități umanitare o puteți regăsi în RAPORTUL atașat – CLICK AICI.

Asociația Literata (Târgoviște) va mulțumeste anticipat! Dumnezeu să vă răsplătească jertfa!

Reamintim faptul că societățile comerciale pot efectua sponsorizări, în această perioadă, cu următoarele facilități fiscale:

1. SPONSORIZARE CU PLATĂ DIRECTĂ, cu posibilitatea scăderii sumelor din impozitul datorat (micro sau profit), în limita plafonului din anul 2023.
2. SPONSORIZARE CU PLATĂ EFECTUATĂ DE ANAF (REDIRECȚIONARE) în situația în care plafonul din anul 2022, destinat sponsorizărilor, nu a fost epuizat (se întocmește contract de sponsorizare și societatea depune D177 până la 25 decembrie 2023).

Atașam și proiectul unui contract de sponsorizare.

PENTRU A AJUTA ASOCIATIA (contract de sponsorizare) – CLICK AICI

Cătălin-Constantin Dumitru
președinte Asociația Literata
Email: [email protected]
Telefon: 0743.11.65.68

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Bună ziua, În vederea susținerii activităților umanitare derulate – Asociația Literata (Târgoviște) - vă solicita sprijinul prin efectuarea unei sponsorizări. Asociația Literata a efectuat în primele 10 luni ale anului 2023 donații către familii nevoiașe în valoare de peste 156.000 lei (31.000 euro). O detaliere a...Solicitare sprijin pentru activități umanitare - pentru Asociația Literata (Târgoviște) . Mulțumim anticipat!
error: Conținutul este protejat !!