AcasăNewsATENȚIE - se lansează formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1...

ATENȚIE – se lansează formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 “Microgranturi” (video oficial)

ATENȚIE! LUNI, 12 OCTOMBRIE 2020, ora 10.00, se lansează formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” va fi activ pe link-ulhttps://granturi.imm.gov.ro/auth/login

Formularul de înscriere va rămâne activ până VINERI 16 OCTOMBRIE 2020, ora 20.00, cu posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere până la epuizarea bugetului. Detalii suplimentare in clipul de mai jos.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE “SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
ATENȚIE! LUNI, 12 OCTOMBRIE 2020, ora 10.00, se lansează formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” va fi activ pe link-ul - https://granturi.imm.gov.ro/auth/login Formularul de înscriere va rămâne activ până VINERI 16 OCTOMBRIE 2020, ora 20.00, cu posibilitatea...ATENȚIE - se lansează formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 “Microgranturi” (video oficial)
error: Conținutul este protejat !!